Wat we doen

Jouw! Administratie levert verschillende diensten die je kunnen helpen. Hieronder vind je een korte toelichting van wat deze diensten inhouden. Wil je meer informatie? Neem dan zeker even contact met ons op.

Administratieve diensten

Een goede financiële administratie voor je bedrijf is belangrijk. Het geeft inzicht in de financiële situatie van het bedrijf en het zorgt dat je grip houdt op inkomsten en uitgaven. Ook voor het aanvragen van financieringen en als bewijsstuk naar de belastingdienst is een correcte bedrijfsadministratie onmisbaar.

Dienstverlening

Wij verzorgen de inrichting en uitvoer van de financiële administratie. We nemen de administratie zo ver uit handen als jij dat wilt. Voor het deel van de administratie dat je zelf wilt blijven doen gebruiken we online boekhoudsoftware. Zo wordt de financiële administratie een stuk eenvoudiger.

Fiscale diensten

Je kunt bij ons terecht voor de volgende belastingaangiften:

Detachering

Heb jij voor jouw! bedrijf tijdelijk een extra administrateur nodig? Wellicht door onderbezetting, ziekte of zwangerschap? Jouw! administratie is ook beschikbaar voor interim opdrachten.

Bezwaar- en beroepschriften

Soms ben je het niet eens met een beslissing van de Belastingdienst. In zo’n geval kan het zijn dat je gebruik wilt maken van een bezwaar- of beroepschrift. Het opstellen hier van kan een lastige klus zijn. Jouw! administratie helpt je hier graag bij. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het aanvragen van uitstel of het opstellen van een brief.

Ook meer tijd om te doen waar je goed in bent?

Neem dan contact met ons op

Laden...